Profielfoto voor LinkedIn

We wisten nog niet exact waar we foto’s gingen maken. Vooraf hadden we al wat opties uitgewisseld en het hing even van het weer af. Dus eerst: onder het genot van een lekker bak thee bijkletsen in het centrum van Pijnacker. Het werd; het Balijbos in Zoetermeer. Helaas was ’t een druiligere dag en de dagen ervoor viel er erg veel water uit de lucht. Dus we waren allang blij met wat droge uurtjes! Je moest alleen niet naast de looppaden komen in het bos, anders stond je tot je knieën in het water… Je kunt er een lekkere wandeling maken en er waren meer dan genoeg mogelijkheden om te fotograferen! Trudy, dank voor de gezellige middag en dat ik je op de foto mocht zetten! Leuk!

Trudy2

Trudy4

Trudy3

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *