Boefjes in huis

Echt ZO leuk om katjes in huis te hebben!! Vanuit huis ben ik het niet echt gewend, katjes in huis. Behalve dan een hondje. Das toch echt heel anders, blijkt maar weer. M’n vriend is er gelukkig wel mee bekend. We hebben ze voor kleine twee weekjes in huis, omdat vrienden in het huwelijk traden en op vakantie gingen. Ze hebben veel in zich: van aandacht vragen tot aan stout zijn. Echt heerlijk om te zien! En dat is natuurlijk een vurig object om te fotograferen. Ik heb er wel wat pogingen voor moeten doen; ze zullen niet voor je gaan poseren. En vooral niet als ze er geen zin in hebben! Je moet er wat geduld voor opbrengen. Maar hier dan toch wat foto’s van onze boefjes…

Ayla en Charlie2

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *