Fotoproject @LinieLanding

Het is alweer een poosje geleden dat Hajé Restaurants de nieuwe locatie langs de A27 bij Nieuwegein opende; genaamd LinieLanding. Op deze plek langs de snelweg kunnen passanten terecht voor wat lekkers uit de keuken en of producten uit de streek kopen in de supermarkt. Het is dan ook een bijzondere locatie, midden in de Nieuwe Hollandse Waterlinie en bij het Eiland van Schalkwijk. Als je buiten op het terras zit, heb je echt totaal niet het idee dat je zo dicht bij de snelweg zit. Het is ook een mooie uitvalbasis voor een wandeling, een fietsroute of per kano de omgeving te ontdekken.

Ik wilde er niet alleen een kijkje nemen op deze mooie locatie in het gebied van de Hollandse Waterlinie. Juist wilde ik eindelijk m’n foto’s uit m’n fotoproject ‘Hollandse Waterlinie’ bekijken, die op deze locatie zijn gebruikt ter verfraaiing en aankleding. Echt super gaaf om m’n foto’s geprint te zien, op (minimaal) 2,5 meter hoge deuren!!

Foto’s uit fotoproject

Haje_Nieuwegein12

Haje_Nieuwegein10

Meer van de locatie @LinieLanding…

Haje_Nieuwegein1

Haje_Nieuwegein7

Haje_Nieuwegein6

Haje_Nieuwegein5

Haje_Nieuwegein8

Meer over m’n fotoproject vind je hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *