Update website!

De afgelopen dagen heb ik keihard gewerkt aan een nieuwe update van m’n website.

Waarom een update? De afgelopen maanden heb ik veel gedaan, nieuwe dingen geprobeerd en bovenal veel geleerd. Ik doe voornamelijk fotografie voor zakelijk portret, bedrijfsreportages en fotografie voor families (gezinnen, kinderen). Dat wilde ik ook op mijn site wat meer naar voren brengen en dus werd het tijd om de boel om te gooien. Inclusief een nieuwe ‘fotoslider’ op de startpagina. Ik ben er erg trots op en hoop natuurlijk dat het ook in de smaak valt.

Dus, veel kijkplezier. En laat gerust een reactie achter en vertel wat je vindt van de update! (en het is nog maar het begin… binnenkort meer updates! :))

(En ik kan zeggen; het is heeeel verslavend werk om je website te updaten! #meermeermeer haha)

websiteDKFotografie2

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *