Foto op forex. Aanwinst voor aan je muur!

Van een mooie print voor aan de muur, gaat mijn hart sneller kloppen. Zo ook van een print op forex. Licht van gewicht, strakke uitstraling, recht afgesneden, mooie kleurenprint en op een hagelwitte onderlaag!

Fotografie is voor mij een manier om te communiceren. Ik vertel graag een verhaal met beelden en het is dan al helemaal fantastisch om foto’s niet alleen op je computer te laten staan. En er juist iets mee te doen. Voor het testen van een foto op forex via http://www.fotoophout.nl/foto-op-forex.html koos ik voor een winterlandschap, gemaakt in Les Menuires (onderdeel van Les Trois Vallees) tijdens één van de wintersportvakanties. In één beeld probeerde ik meerdere aspecten te vangen. Juist de combinatie van het landschap op de achtergrond, het dorp Les Menuires en de stoeltjeslift op de voorgrond, kenmerkt voor mij als een ‘wintersport-beeld’.

FotoForex2

De test: een foto op forex!

Wat het eerste deel van de url doet vermoeden, kom je op een website uit waar het voornamelijk draait om een foto op hout. Ze bieden juist nog veel meer fotoproducten aan en zo ook een foto op forex. Niet heel duidelijk te vinden op de website maar ik kan al verklappen dat het resultaat er niet minder om is. Maar waarom dan?

FotoForex1

Duidelijk bestelproces

Het bestellen van een foto op forex is niet lastig. Het staat helder aangegeven wat je per stap moet doen. Je uploadt de foto die je wenst (via je computer, facebook, instagram of flickr), selecteert het formaat en je verschuift – als je dat nodig vindt – het raster om de gewenste selectie te maken van de foto. De prijs staat er direct bij vermeld. De dikte van het foam kun je niet kiezen; daar is één maat voor namelijk 10 mm. Selecteer vervolgens één van de extra opties: het ophangstysteem, de kleur of juist zwart/wit. Bij één van de laatste stappen voeg je het artikel toe aan het winkelwagentje, voer je jouw gegevens in en rond je de bestelling af door te betalen.

Uiteindelijk; het resultaat!

Netjes in een dik kartonnen-hoes werd de print op forex afgeleverd. In eerste instantie kijk ik altijd eerst naar de kleuren. Komen de kleuren overeen met wat je op je computerscherm ziet? Ik koos juist voor een plaat met contrast en diepere kleuren. Daar wint de foto op forex dus veel punten mee! Op de scherpte van de foto op forex ben ik wat kritischer. Als je de print van dichtbij bekijkt, is het geen haarscherpe afdruk geworden. Terwijl de foto op m’n computerscherm dat meer in zich heeft. Als je de foto van een afstandje bekijkt, valt dit niet zo erg op. De matte afwerking en de scherpe uitsnede zorgt er weer voor dat de foto op forex een strakke uitstraling krijgt.

FotoForex3

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Je kunt veel kanten op met een foto op forex. Voor in je huis of op kantoor. Ga dan zeker eens kijken op http://www.fotoophout.nl/foto-op-forex.html. Je zult heel blij worden van de kwaliteit als totaalplaatje. Het is een mooie aanwinst voor aan de muur met als kenmerken: mooie print qua kleur, licht van gewicht en de uitstraling is strak.

Ik ben er dan ook super blij mee!

 

Zie ook andere tests:

Benieuwd naar het resultaat van een foto op hout en een foto op plexiglas? Klik op de foto.

Foto op hout 1

Fotoopglas2

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *