Het team van Direct Wonen!

DirectWonen4

Dit is het team van Direct Wonen, die dagelijks werkt aan een gebruiksvriendelijk platform voor de online huurmarkt in Nederland. De foto-opdracht voor Direct Wonen had dus een persoonlijk tintje… De wens was om met fotografie het team achter de organisatie meer naar voren te brengen voor in de verschillende uitingen die ze doen en op het platform zelf: via website, e-mail en via de sociale kanalen zijn voorbeelden hiervan. Een mooie uitdaging om mee aan de slag te gaan en ik verheugde me dan ook op de (zonovergoten!) foto-ochtend in Scheveningen.

DirectWonen1

DirectWonen2

DirectWonen3

Communicatie via website, e-mail en via verschillende sociale kanalen:

DirectWonen8

DirectWonen6

DirectWonen5

DirectWonen7

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *