Bedrijfsfotografie voor De Kartonnerie

_MG_4220-2

Bepakt en bezakt (met flitsset dus) ging ik op een zonovergoten woensdagochtend in september richting De Kartonnerie. Met de zon heb ik die ochtend niet veel gedaan want het was voor mij meteen duidelijk dat ik in het atelier zelf foto’s wilde maken om de sfeer en de essentie van dit bedrijf vast te leggen.

Bedrijfsfotografie:

Een bedrijf wordt namelijk gemaakt door twee zaken; de persoon (of de collega’s van de organisatie) en de fysieke bedrijfsomgeving. Het maakt het allemaal een stuk authentieker. In haar atelier aan huis maakt Sabrine (van De Kartonnerie) met veel zorg handgemaakte kartonnen (presentatie)dozen, boeken, albumomslagen en accessoires. De wens was vooraf duidelijk: het fotograferen van producten voor op de homepagina van haar website en enkele portretfoto’s. Ik kijk terug op een super leuke ochtend!

DeKartonnerie2

DeKartonnerie4

_MG_4272

_MG_4136

DeKartonnerie16

_MG_4279

_MG_4276

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *