2016: beste negen foto’s

Wat is het jaar voorbij gevlogen! Ik heb mooie dingen gedaan. Onder meer ben ik op vakantie in Solden, Les Menuires en New York geweest. Alle drie fantastische plekken, ook om foto’s te maken! In deze blog blik ik terug op de gemaakte foto’s, die ik via Instagram deelde.

De beste negen foto’s van 2016:

Instagram beste negen in 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2016: foto 1 –  tunnel van sneeuw

Deze foto kreeg verreweg de meeste likes. Het was ook een bijzonder plekje in de bergen van Solden, op 3000 meter. De tunnel pak je om van de ene gletsjer naar de andere gletsjer te gaan. Op ski’s of op je snowboard.

2016: foto 2 – op de gletsjer van Solden

Je gaat via de tunnel van sneeuw, van de ene gletsjer naar de andere gletsjer. En dan kom je uit op een uitgestrekt landschap waar de skiërs en snowboarders stipjes zijn. Zo uitgestrekt is het landschap! Zo gaaf!

2016: foto 3 – 30 minutes of sun @Solden

Het balkon van ons appartement in Solden kreeg dagelijks zo’n 30 minuten zonneschijn. Niet meer, vanwege de muur die de zon tegenhield. Met een strak blauwe lucht en lekkere temperatuur is het een genot om daar even van te genieten.

2016: foto 4 – tussen de bomen door

Solden is een bestemming met gletsjers, dus is het een sneeuwzeker gebied voor de wintersport. Het gebied heeft mij geen snelkloppend hart bezorgd, maar enkele pistes waren super mooi om te doen. Zoals door de bomen snowboarden.

2016: foto 5 – Brooklyn bridge in New York

Brooklyn bridge in New York: een plek voor toeristen om naar toe te gaan. Dus ook wij! :)

2016: foto 6 – Les menuires bij zonsondergang

Hier kijk je naar de Franse bergen vanuit Les Menuires. We hadden tijdens de wintersportweek enkele blauwe luchten, dus was een zonsondergang fotograferen onvermijdelijk. Deze foto maakte ik uit ons appartement.

2016: foto 7 – Pistes in Val Thorens

De zevende foto in mijn lijstje maakte ik op de piste bij Val Thorens. Val Thorens is een uitgestrekt gebied waar vele liften je naar boven brengen.

2016: foto 8 – genieten in de sneeuw

Wintersporten is voor ons geen 09:00 uur tot met 17:00 uur uitdaging (meer). Vroeger wel, maar tegenwoordig willen we op de piste genieten en de piste doen op ons gemak. Je bekijkt hier een moment dat we even op adem kwamen tussen de (groene) bomen van Solden.

2016: foto 9 – Times Square

Ook een bezoek aan Times Square ontbrak niet tijdens ons bezoek aan New York.

 

Wil je op de hoogte blijven van mijn gemaakte foto’s? Volg me dan via Instagram.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *