JAARFOTOBOEK 2016

JAARFOTOBOEK 2016 | Yes, eindelijk heb ik het boek binnen! Het is zo leuk om (veel) foto’s in een (gedrukt) boek te verzamelen. Je hebt echt iets in handen en uit eigen ervaring blader ik mijn foto’s op mijn harde schijf niet zo snel door. Fotoboeken haal ik regelmatig even uit de kast. Het is een jaarboek geworden met foto’s uit m’n dagelijkse leven, foto’s van de wintersport, uit New York en niet te vergeten andere speciale momenten. Gemaakt met een mobiel als met een DSLR. Ik droom dan weer even terug naar die specifieke herinnering. Het boek ziet er ook nog eens geweldig uit, met dank aan Fotogoed. Ik krijg al zin om te starten met het nieuwe jaar…

Fotogoed fotoboek

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *