Over Danielle 3

Danielle Hi, ik ben Danielle. Je raadt het al: ik ben van Danielle Kramer Fotografie. Ik vertel graag verhalen met beelden. Op deze website heb ik mijn portfolio van mijn mooiste foto’s verzameld.

Over mij

# Loves fotografie. Ik word heel gelukkig van verschillende soorten licht. Een zonsopgang met laaghangende mist is helemaal genieten. # Op vakantie in de bergen + zon, frisse lucht en adembenemende uitzichten. # Op de fiets naar het werk. Ik vind het lekker om uit te waaien en hierdoor brengt het me vaak op leuke fotoplekjes-ideeën. # Sporten! En vooral tennis en snowboarden. # Een vers gezette cappuccino met een dikke laag melk! WERK Ik maak eigen werk als in opdracht. In opdracht fotografeer ik voornamelijk families. Ik doe fotografie naast mijn (ook onwijs leuke) baan in de arbeidsmarktcommunicatie. Dit is goed te combineren met elkaar en in mijn communicatiejob doe ik ook veel met fotografie. CAMERA In mijn cameratas zit een Canon EOSR met een aantal lenzen. Met hoge uitzondering gebruik ik mijn flitser. Ik heb ook de mogelijkheid met een flitsset te werken op locatie. OPLEIDINGEN 2008 – 2011 | Fotovakschool 2002 – 2006 | HBO Communicatie 1998 – 2002 | MBO Nimeto (grafisch vormgeven)

Volg me op instagram @daniellekramerfotografie

Op foto’s waar ik zelf op sta, zijn gemaakt door een Cindy Mulder.