OVER DANIELLE


Danielle

Hi, ik ben Danielle. Je raadt het al: ik ben van Danielle Kramer Fotografie. Ik vertel graag verhalen met beelden voor families en bedrijven.

Waar word ik blij van?

Verhalen vertellen met beelden. Eigen verhalen en voor families en bedrijven. Bouwen aan een ‘merk’ door gebruik van beelden of frisse foto’s van en voor familie. Wordt gemaakt met liefde voor het fotografievak.

Verhalen vertellen met beelden.

# Loves fotografie. Ik word heel gelukkig van verschillende soorten licht. Een zonsondergang is helemaal genieten en om er mooie (reportage)foto’s van te maken.
# Op vakantie in de bergen: zon, frisse lucht en adembenemende uitzichten.
# Op de fiets naar het werk. Ik vind het lekker om uit te waaien en hierdoor brengt het me vaak op leuke fotoplekjes-ideeën. Maar in corona-tijd werk ik vanuit huis en leer ik mijn eigen woonomgeving steeds beter kennen
# Sporten! En vooral tennis en snowboarden.
# Een vers gezette cappuccino met een dikke laag melk!
# Gebruik van Lightroom.

WERK

Ik maak eigen werk als in opdracht. In opdracht fotografeer ik voor families of bedrijven. Bijvoorbeeld voor MKB-bedrijven, voor beeld op de website, in social media of in offline promotiemateriaal. Of communicatie- en redactiebureaus die in opdracht voor klanten beeld nodig hebben. Ik doe fotografie naast mijn (ook onwijs leuke) baan in de communicatie. Dit is goed te combineren met elkaar en in mijn communicatiejob doe ik ook veel met fotografie.

CAMERA

In mijn cameratas zit een Canon EOSR met een aantal lenzen. Met hoge uitzondering gebruik ik mijn flitser. Ik heb ook de mogelijkheid met een flitsset te werken op locatie.

OPLEIDINGEN

2008 – 2011 | Fotovakschool
2002 – 2006 | HBO Communicatie
1998 – 2002 | MBO Nimeto (grafisch vormgeven)

Waar word jij blij van?

Neem gerust contact op om te vertellen wat je graag wenst, en wat ik voor je kan betekenen! Tot snel?

 

Op foto’s waar ik zelf op sta, zijn gemaakt door een lieve vriendin Cindy Mulder. 

Danielle Kramer Fotografie 2012 - 2020 | Den Haag | KVK: 55467334