Danielle Kramer

Hai, leuk dat je hier bent! Ik ben Danielle. Ik vertel graag verhalen met beelden. Op deze website heb ik mijn portfolio van mijn mooiste foto’s verzameld.

Hoi

Fotografie

Fotografie is iets waar ik blij van word. Erop uit gaan, vooral in de eigen omgeving in Den Haag en Leidschendam, stil staan in de natuur en genieten van het mooie landschap. In Nederland en ook verder weg tijdens vakanties. Geregeld sta ik voor dag en dauw op om een zonsopkomst te fotograferen. Ik vind het dan ook een uitdaging om precies dat licht te pakken wat ik voor ogen heb. Of het nou het blauwe uurtje is, vel zonlicht, zonsopgang, flitslicht of mist. Ik leg mijn beelden vast met mijn Canon EOS R-camera en ook maak ik foto’s vanuit een ander perspectief. Namelijk van boven met mijn DJI-drone.

Nog meer over mij:

* Ik sport heel graag! Vooral tennis, schaatsen en snowboarden.
* Een vers gezette cappuccino met een dikke laag melk is the best!
* Ik werk als adviseur arbeidsmarktcommunicatie waarin ik vaak met fotografie bezig ben.
* Mijn spiegelreflexcamera gaat bijna overal mee naar toe.
* Ik leerde meer over de theorie en de fototechnieken aan de Fotovakschool.

Nieuwsgierig naar mijn portfolio? Bekijk dan hier mijn recente collecties.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Over deze website, over het gebruik van één van mijn foto’s, wil je een foto aan de muur of wil je een prijsopgave voor een fotoshoot? Neem dan contact met me op. Of we kunnen ook altijd een cappuccino drinken en over fotografie praten. Lijkt me heerlijk!

Publicaties

Dit is een overzicht van diverse publicaties van mijn foto’s. Van websites, bladen tot aan het gebruik van mijn foto’s in een restaurant.

#Instagram

Wil je meer zien van mijn werken? Hou dan ook vooral de Instagram pagina van Danielle Kramer Fotografie goed in de gaten!

Contact
formulier

Heb je een vraag of opmerking? Heb je een idee voor een samenwerking? Of wil je een prijsopgave voor het gebruik van mijn foto’s? Vul dit formulier in en ik neem contact met je op.